Genel İngilizce

Genel İngilizce

 

GENEL İNGİLİZCE

Kusursuz Bir Aksan, Akıcı Bir Konuşma ve Benzersiz Bir Deneyim…

Genel İngilizce, tüm yönleri ile kavranması gereken bir dildir. Hem aksan olarak, hem cümle yapısı olarak hem telaffuz olarak… Kişisel gelişimin bir ölçüsü olarak gösterilen ve kendini geliştirmek ile doğru orantılı olan İngilizce, kariyerinizdeki ölçüyü de belirlemektedir. İş başvurusunda, yüksek lisans başvurusunda hatta staj başvurusunda dahi pek çok kurum İngilizce bilgisi ve yeteneğini şart koşmaktadır.

Hangi meslek grubunda olursanız olan, fakültenin hangi bölümünden mezun olursanız olan mutlaka öğrenilmesi gereken bir dildir. Öğrenme aşamasında yapılacak en doğru ve en önemli hamle ise doğru bir dil okulu ile çalışmaktır. Ardemsoft Dil Eğitim Merkezinde ''okuma, dinleme yazma'' becerilerinizi mükemmel seviyeye getirirken en önemli aşama olan ''konuşma'' aşamasını da kusursuz bir şekilde öğretmektedir.

İngilizce bilmenin ayrıcalık haine geldiği günümüzde  çeşitli meslek alanlarından ve farklı yaşlardan pek çok kişinin bir araya geldiği kurslar halini alabilir. Kur şeklinde ilerleyerek İngilizce konusunda eksiklerini tamamlayacak olan kişilere yönelik olarak verilen genel İngilizce konuları hayatın her alanında kullanılabilir.

 

Yılların Deneyimi İle Yanınızdayız!

Genel İngilizce kursu arayışı içerisinde bulunuyorsanız ve kaliteli bir eğitim sunacak kurslara yönelmişseniz sizin için profesyonel ekibi ile benzersiz bir hizmet sunan dil okulumuza gelebilirsiniz. İngilizce öğrenmek isteyen herkes için okuma, yazma, konuşma ve anlama odaklı eğitimler veren dil kursumuz İngilizceyi tam anlamıyla öğrenmeden ayrılmayacağınız bir adres olacak. Diğer kursların aksine eğitimlerinde ezberciliğe dayanmayan yapısı sayesinde bütün konuları özümseyerek gerçekten öğrenebilecek ve İngilizceyi konuşurken zorlanmayacaksınız.