English For Kids

English For Kids

 

ARDEM JUNIOR  NEDİR ?

Çocuklara yönelik dil eğitimi öğrencinin ilerdeki eğitim hayatını büyük ölçüde değiştiren ve geliştiren bir şeydir. Hayatın her alanında başarının en temel belirleyicilerinden olan İngilizce konuşma ve yazma becerisi, küçük yaşlardan itibaren bireye aşılanmalıdır. Bu alanda profesyonel destek son derece önemlidir.

 

Erken yaşta edinilen bilgiler hayat boyu sizinle kalan bilgilerdir. Özellikle yabancı bir dil öğrenmek için taze ve işlenmemiş beyin her zaman avantajdır. Yabancı dil eğitim ve öğretiminde erken yaş son derece önemlidir. Öğrenilen dilin akıcılığı, öğrenilen dilin kalitesi, öğrenilen dilin kalıcılığı, öğrenilen dilin hayat ile entegresi, öğrenilen dilin zaman dili ile bağlantısı erken öğrenim açısından önem teşkil etmektedir.

 

Ardem Junior (Çocuk) İngilizce Eğitimi

Junior İngilizce eğitim programlarının amacı, ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim görmekte olan 7-15 yaş aralığındaki öğrencilerin uluslararası standartta yabancı dil öğrenmelerini sağlamaktadır. Bu yaş grubuna yönelik eğitimlerde uzman Türk öğretmenlerin yanı sıra alanında uzman ana dili İngilizce olan eğitmenler ders vermektedir. Dersler, çocuklarımızı İngilizce dilini en verimli şekilde kullanmalarını sağlamak üzere, tam donanımlı ve modern sınıflarda verilmektedir.

 

Ardem Junıor Çocuklar İçin İngilizce Kurs Programının İçeriği

Kış dönemi Junior eğitimleri 7-10 ve 11-15 yaş aralığındaki çocuklara verilmektedir.

Eğitimler toplamda 8 düzeyden oluşmaktadır.

Toplamda 225 ders saati sürmektedir.

Haftada 2 gün ders verilir. Dersler günde 3 saat sürer.

Sınıflar aynı yaş ve İngilizce seviyesine sahip bireylerden oluşur.

Sınıflar en fazla 10-12 kişiliktir.

Dersler Tük ve yabancı eğitmenler tarafından dönüşümlü olarak verilir.

Ders kitapları ücretsiz olarak verilir.

 

Çocuklar İçin Özel İngilizce Kurs Aktiviteleri

Konuşma Sınıfları

Gramer Sınıfları

Kütüphane – Okuma Desteği

Sosyal Aktivite ve Geziler

Sinema

Sınav Etütleri

 

Çocuklar İçin İngilizce Kursu Seçmeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Çocuklar için İngilizce kursu arayışına girdiğinizde öncelikle, çocuğunuzun böyle bir eğitime psikolojik olarak hazır olup olmadığını anlamınız gerekmektedir. Eğer çocuğunuz kursa gitmek istemiyorsa, zorla da gönderseniz eğitim süreci verimli olmayacaktır. Öncelik, çocukların bu kurslara isteyerek katılmasıdır.

Bu aşamadan sonra dikkat edilmesi gereken ilk nokta kaliteli bir eğitim verecek dil kursuna karar vermektir. Öğrenci sayısı fazla olmayan eğitim kurumlarının tercih edilmesi son derece önemlidir. Kurumun bulunduğu binanın şartları detaylıca araştırılmadır.

Kurs bünyesinde Türk öğretmenlerin yanı sıra ve yabancı eğitmenlerin olup olmadığı sorgulanmalıdır.

İngilizce özel ders ve Online İngilizce kurs imkanı verip vermediği araştırılmalıdır.

ARDEMSOFT ENGLISG İNGİLİZCE ÖĞREN FORMU